Ihh hvor fin!

Historien med forsikringsselskabet er nu endt lykkeligt.
Se bare her:

Min nye Desire

 

Aj men altså I skulle prøve at røre ved den. Den er fantastisk! Lidt til den tunge side, men sådan er det jo, når man vil ha en minicomputer i lommen. Den er større end iPhonen, men i lækker aluminium og med en imponerende skærm.
Og hold da op, alt det den kan! Man kan godt blive lidt rundforvirret, når man hopper rundt på den.
Men hvor cool er det lige, at uden at have installeret noget yderligere, så ligger man i sengen om aftenen, går på netværksharddisken og spiller musik fra den på telefonen. SMART!

Nu mangler jeg bare at få flyttet en masse andet fra den gamle iPhone (som heldigvis kunne synkroniseres, så det var lige til at flytte det over på min mors gamle, så det kan hentes ud igen). Jeg tror, det er med at udnytte chancen til at komme i gang med Evernote.

Der er lukket for kommentarer.